sâmbătă, 3 septembrie 2011

TEHNOLOGIILE GENERATIEI SANDY BRIDGE

   Printre tehnologiile revolutionare pe care le-a adus seria  de procesoare sandy bridge de la Intel, o sa le descriu pe scurt pe cele mai inovate.
    Intel Turbo Boost Technology 2.0



Tehnologia Intel Turbo Boost redirectioneaza puterea si accelereaza performanta in mod dinamic,pentru a se potrivi nivelului de incarcare al aplicatiilor folosite.Acum poti obtine automat extra performata,oricand ai nevoie de ea si eficienta energetica mai buna si atunci cand ai nevoie de extraputere.Tehnologia Intell Turbo Boost 2.0,disponibila pentru procesoarele Intell Core din a doua generatie ,ofera chear mai multa performata.
     Intel Hyper-Threading Technology



Aceasta tehnologie denumita si Intel HT technology permite o utilizare mai eficienta a resurselor procesorului si ofera performante imbunatatite in aplicatiile multithread(care suporta procesoare cu mai multe nuclee).Astfel,poti rula simultan o multime de aplicatii desktop cu cerinte ridicate,fara incetiniri de viteza.


  Intel HD Graphics


Aceasta permite rularea fluenta a filmelor HD,la cea mai buna calitate;de asemenea ofera capacitati 3D avansate si suport complet pentru sistemul de operare utilizat,fara necesitatea unei placi grafice dedicate.
  Intel Wireless Display


Nu mai este nevoie sa va inghesuiti in jurul laptop-ului. Procesoarele Intel Core au grafica integrata si Intel Wireless Display.Impreuna cu un adaptor, utilizatorul va putea transmite wireless rapid si usor de la pc la televizor filme,fotografii si multe altele la o calitate de pana la 1080p